Hívd Danit: +36 (30) 7481505 [email protected] H-Budapest 09:30-18:00

Betekintő online képzéseinkbe

Bárhonnan elvégezhető - a saját időbeosztásodban

  • Nézz bele az oktatási anyagainkba most 10 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!
  • Minden modulból legalább 1 anyagot elérsz - összesen 11 videót nézhetsz meg
  • Próbáld ki, milyen velünk tanulni online, a magad ütemében 🙂

KIPRÓBÁLNÁD?

Jelentkezz és küldjük a belépőd!

Köszönjük!

Köszönjük, hogy a Webbyskillt választottad. 😊
Elküldtük neked megerősítő levelünket.
A megerősítést követően küldjük a belépéshez szükséges felhasználónevedet és jelszavadat.

Sajnos előfordulhat, hogy levelünk a “promóciók” boxba érkezik meg, ezért ne felejtsd el ott is megnézni! Ha kérdésed lenne,
írj nekünk bátran!

A Webbyskill csapata

Mindenképpen olvasd el!

Gyakorlat - nem csak elmélet

Ez egy gyakorlati képzés. A kurzuson mindent megmutatunk Neked, ami ahhoz kell, hogy egy PPC fókuszú online marketing kampányt jól tudj felépíteni és menedzselni. Nem csak elmagyarázzuk, de konkrét példákat felhozva rá is kérdezhetsz, hogy mit és hogyan lenne érdemes tenni az adott helyzetben. Akár élőben is. Megmutatjuk Neked, hogyan tudsz valamit megtenni, elmagyarázzuk az okát és akár egy élő kampányba is be tudsz kapcsolódni. - A cél, hogy akár önállóan is tudj dolgozni a befejezésekor.

Bárhonnan - bármikor részt vehetsz

Tudjuk, hogy nagyon kevés az időd. Tudjuk, azt is, hogy mennyire időrabló (és környezetszennyező) a mindennapi utazás. Lehet este, délután, munkaidőben, vagy amikor a gyerekek alszanak az az idősáv, amikor van egy fél vagy akár egy teljes órád, hogy fejleszd magad. Mi ehhez biztosítunk egy professzionális online tanulási környezetet, ahol bármikor és bárhonnan; a saját tempódban tudj felkészülni, tanulni vagy akár vizsgázni – mert minek bejárni, ha nem muszáj?

Szakértők magyar nyelven

Az összes előadásunk magyar nyelvű. Minden általunk előállított magyarázat, segédlet, jegyzet – legyen az hard vagy softskill – egyedileg a Ti igényetekre testre szabva készült el, felhasználva a magyar piac jellegzetességeit. A videók és a prezentációk tartalma az éppen aktuális Facebook, Google Ads, Google Analytics beállításokat tartalmazza, és csak azon idegen nyelvű tartalmakat használjuk fel, melyek aktualitásuk miatt még nem érhetők el még lefordítva – a kurzus tartalma szintén magyar.

Partnereink

A WEBBYSKILL PARTNEREI

Képzéseink

Elérhető tanfolyamok:

Facebook hirdetés képzés

Átfogó képzés; a hirdetési és PPC piac egyik legfontosabb kommunikációs felületéről, a Facebook hirdetési megoldásáról, az elhelyezésekről, a formátumokról és a célközönségekről.

    

30 000 Ft, - tól

Google Ads hirdetés képzés

Ismerd meg a Google Ads (korábban AdWords) hirdetési megoldásait, a fiókbeállítástól, a kulcsszókutatáson keresztül, a cézáson át, az ütemezésig és az alapvető mérésekig.

    

30 000 Ft, - tól

Google Analytics alap képzés

A webes mérések alapja a Google Analytics, melyet megismerhetsz az alapmetrikákon keresztül, a forgalom forrásain át, a kampány elemzésen keresztül, az egyedi riportokig.

    

30 000 Ft, - tól

PPC online marketing képzés

A marketing alapoktól, az online marketingen át, a Facebook és a Google Ads hirdetéseket részletesen, gyakorlatban áttekintve, egészen az Analytics használatáig.

    

120 000 Ft, - tól

Inbound marketing képzés

Ismerd meg az Inbound Marketing eszköztárát, a tartalom marketing alapjai jelentő részterületeket, mint az Automatizáció alapjai, eDM alapok, landing oldal alapok, lead nurturing és menedzsment logikáját.

    

40 000 Ft, - tól

Google Tagmanager képzés

A Google Tagmanager képzésünkön megtudhatod, hogyan használd a Tagmanagert, hogyan tudsz beállítani bonyolultabb méréseket a kódon keresztül.

  

35 000 FT, - tól

Strategy & Analytics képzés

A marketing alapoktól, az online marketingen át, a Google Analytics részletesen, gyakorlatban áttekintve. Az egyszerű áttekintéstől, az összetett értékesítési folyamatok méréséig.

    

120 000 Ft, - tól

Performancia Marketing képzés

Az Adatvezérelt Marketing - Performancia Marketing kurzus, az alapvető A/B és multivariációs teszteléstől, az UML modellezésen át, a kommunikációs célú üzleti tervezésig.

    

170 000 Ft, - tól

LinkedIn marketing képzés

Ismerd meg a LinkedIn üzleti célú, organikus news feed kezelését, a LinkedIn hirdetések alapjait, Sponsored Mail-t, kiemelt posztokat, valamint a Sales Navigator gyakorlati kezelését.

    

120 000 Ft, - tól

Online marketing alapképzés

Digitális marketing alapozó képzés, mely a korszerű Marketing 360° áttekintésével kezdődik, majd az aktuális online marketing trendeket / eszközöket tekinti át, rövid, lényegretörő módon.

  

40 000 Ft, - tól

Social Media manager képzés

Facebook, Instagram oldal kezelése, LinkedIn newsfeed és Corporate Page kezelés, Pinterest alapismeretek, kezelési casek, időzítések, Social Media listening és konkurencia elemzés.

    

120 000 Ft, - tól