Képzéssel kapcsolatban: +36 (20) 3598326 [email protected] 09:30-18:00

Partnereink

Webbyskill - minek bejárni, ha nem muszáj..?

A Webbyskill partnerei

Webbyskill partnerei.
webbyskill partner vermis logo

Vermis

A Vermis Production egy online ügynökség, full service szolgáltatásokat nyújt a digitális térben, azon belül is elsősorban terjesztési specialista. Hatékony közösségi alapú tudásbázissal, magas szintű influencer marketing / kurátor aktivizálási múlttal, kattintás alapú, mérhető kampányok létrehozásával, saját webfejlesztői bázissal, toborzási know-howval Európa szerte nyújt digitális megoldásokat.

Webbyskill partner marketing_astro_logo

Marketingastro

Az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Németországban, Dániában, Norvégiában, Angliában, és számtalan másik országban szereztünk tapasztalatot kampánykezelés területén. Magabiztosan szolgálunk ki nemzetközi piacra dolgozó cégeket.

A marketing szakma magával ragadott? Minket is! Ebben élünk és lélegzünk minden nap. Technikai SEO, analitikus PPC, bot setupolás? Itthoni és külföldi ügyfeleink számára is folyamatosan szállítunk profi eredményeket. Közben egy jó hangulatú, elkötelezett csapatként dolgozunk együtt. Az integrált online marketing szemléletet képviseljük és ha szeretnél mélyebben elmerülni a szakmában, vagy igazi kihívásokat keresel, akkor várunk téged! Csatlakozz a Marketing Astro csapatához.

Webbyskill partner toptarget_logo

Toptarget

A TopTarget Marketing Kft. egy jelenleg 3 fős Google Premier Partner ügynökség, ahol mindenki minimum 5-10év PPC múlttal rendelkezik, így egy szupercsapat tagja lehetsz!

Miért érdemes csatlakozni hozzánk?
Rugalmas a munkaidő nálunk, túlórára szinte egyáltalán nem kell számítanod.  Rendszeresen részt vehetsz belső oktatáson valamint hozzáférhetsz egy jelenleg több mint 50 E-Learning tananyagot tartalmazó, de folyamatosan bővülő tudásbázishoz. Így a szakmai fejlődésed szinte garantált!

Webbyskill partner marketing21 logo

Marketing21

A Marketing21 egy gyorsan növekvő performance marketing ügynökség Budapest belvárosi irodával. PPC munkatársaink nagy nemzetközi márkák, webáruházak és startup cégek hirdetéseit kezelik. Ha szeretnél tapasztalatot szerezni hazai és nemzetközi kampányok kezelésében (Google Ads, Facebook, Instagram, Taboola hálózatokon), valamint szívesen elsajátítanád a keresőoptimalizálás gyorsan fejlődő szakterületét is, tárt karokkal várunk csapatunkban. A kollégáktól elkötelezettséget várunk az online marketing szakma iránt, cserébe a folyamatos fejlődést mentorálással és szakmai képzésekkel biztosítjuk.

Webbyskill partner Sentione logo

SentiOne

A SentiOne egy online listening és AI ügyfélszolgálat automatizálási platform. A felület globálisan figyeli és összegyűjti az interneten található összes publikus említést és automatikusan elemzi azokat. A SentiOne abban segít, hogy a fogyasztók igényeinek megértésével, adatalapon tudjunk üzleti és marketing döntéseket hozni.

Lépj velünk kapcsolatba

Ha nem találsz megfelelő munkatársakat, akkor lépj velünk kapcsolatba és segítünk a toborzásban. Találd meg nálunk leendő kollégáid vagy alvállalkozóid,  vagy indíts velünk saját speciális képzést a Webbyskill know-how-t felhasználva.

"Attila - ez a fickó a hazai digitális marketing egyik reneszánsz embere. Művész és Tudós, aki gondolkodik, alkot, és cselekszik. Most eljött az ideje, hogy tanítson is."

Csaba KISS

Marketing Specialist I MBA
"Attila ritka jó előadó. Bonyolult fogalmakat és információkat tud átadni érthetően és szórakoztatóan. Beülni egy előadására nem csak tanulás, de szórakozás is. Ha igazán szeretnéd megérteni a szakmát es okosnak érezni magad akkor hallgasd meg Attila előadásait."

Barnardo M. CAFFE

Digital Strategist
"Olyanok tanítanak itt, akik naponta űzik is a szakmát, és megmérettetnek a piacon. Nem egyszerűen nagy tudású és tapasztalt emberek, de azt pontosan tudják, hogyan kell ezt a tudást úgy átadni, hogy használni tud minél hamarabb és minél hatékonyabban."

Andrea KOVACS

CEO
"Azért jelentkeztem a Webbyskill PPC tanfolyamára, mert erős online jelenléttel bíró külföldi cég tulajdonosaként a hajamat téptem attól, hogy a cégem marketingese nem tudott sikeres kamányokat szervezni, míg a konkurenciám igen. Szerettem volna jobban rálátni erre a területre, hogy jobban értsem a problémákat illetve értsem és tudjam értékelni a marketing tanácsadók ajánlatait és munkáját. A tananyag részletes, jól összerakott, az oktatók kompetensek és kedvesek. Külön hasznosnak tartom a részletes marketing/branding/online kereskedelem részt a kurzus elején."

Júlia PAPP

Cégvezető
”A Webbyskilltől sokkal többet kaptam, mint amiről a képzés indulásakor álmodni mertem. Nem csupán olyan tudást szereztem, amit a gyakorlatban is könnyedén hasznosítani tudok, de segítségükkel rátaláltam egy olyan munkahelyre, ahol home officeban dolgozhatok abban, amiben mindig is szerettem volna: az online marketingben. Bátran ajánlom mindenkinek a Webbyskill képzéseit!”

Zsófia

Hallgató