Hívd Danit: +36 (30) 7481505 [email protected] H-Budapest 09:30-18:00

Toborzás céges partnereinknek

...mert minek bejárni, ha nem muszáj..?

Keress új munkatársat Online Marketing tanfolyami résztvevőink között

A COVID 19 alatt FREE (költség mentes toborzás)

Képzéseinken keresztül

TALÁLD MEG ONLINE MARKETING MUNKATÁRSAD

Egy- három hónapos, Online Marketing témákban tartott gyakorlati tanfolyamainkon végző hallgatóink közül válaszhatod ki leendő munkatársaidat.

COVID-19 időszakában FREE toborzás

A költségeid

A COVID-19 időtartama alatt, a hallgatóink között történő toborzás FREE. (Költség mentes) Ha hosszútávon szeretnéd megoldani a szakember utánpótlásod, akkor Webbyskill támogató partnerként folyamatosan kereshetsz nálunk munkatársat és képzeheted nálunk munkavállalóidat.

Gyakorlati fókusz

Az elmélet nem elég. A képzések során kimondottan gyakorlati megoldásokat mutatunk, melynek célja, hogy attól a pillanattól, hogy alkalmaztad a tanfolyami résztvevőnket, ő a lehető leghamarabb tudja megkezdeni az érdemi értékteremtést.

Egyedi képzések

Képzéseinket a részben vagy egészben távmunkában is végezhető munkaköröknek megfelelően állítjuk össze. Gyors, kimondottan gyakorlati, néhány hónapos képzéseket vagy továbbképzéseket tartunk, hogy up-to-date tudással adjuk át a munkavállalókat.

Hard- és softskillek

A távmunka módszertana, a home office, otthoni tanulás mind olyan terület, aminek vannak sajátosságai. Kommunikációs képesség, prezentációs tudás, csapatmunka, generációs különbségek ismerete - ez mind fontos ahhoz, hogy céged hatékonyan működjön, így ezek is részei a tanfolyamnak.

Egy éven keresztül

KÉPEZZÜK TOVÁBB MUNKATÁRSAD

A hallgatóink közül felvett mukatársad egy éven keresztül részt vehet a képzésünkön. Mi képezzük tovább és vizsgáztatjuk le; együttműködve veled.

COVID-19 időszakában FREE toborzás

Partnereink

A WEBBYSKILL PARTNEREI

Válaszd ki elsőként a legjobban teljesítő hallgatókat - ne hagyd, hogy mások szerződjenek le a legjobbakkal.

Webbyskill

Tippek
Kérd be a hallgatók önéletrajzát, és mi felvesszük velük a kapcsolatot, egyeztetünk vele. Nem neked kell megtenni az első lépést.

Webbyskill

Tippek

Válogass hallgatóink között

Felmerült?

A LEGJOBBAT SZERETNÉM FELVENNI...

Nem tudsz meggyőződni a leendő munkatársad valódi képességeiről? Sok ígéretet hallottál már, de ezek nem mindegyike volt igaz?

 • Tesztelheti résztvevőink tudását gyakorlati feladattal
 • Részt vehet a vizsgakérdések megalkotásában
 • Megismerheti a tanulók eredményeit, láthatja megoldásaikat

Felmerült?

FÉL ÉVE NEM TALÁLOK...

Régóta betöltetlen pozícióid vannak? Keresel, de nem találsz munkaerőt? Túl vagy a sokadik körön?

 • "Régóta betöltetlen pozíciói vannak"
 • "Régóta keresi az ideális -> optimális -> minimális jelöltet..."
 • "Már elfogytak az ismerősök. És már az ismerősöki ismerősei is."

Felmerült?

PONT OLYAN KÉNE...

Speciális tudást keresel? Pont olyan kéne, ami beleilleszthető a céged  működésébe, de ilyen nincs? Vagy csak nem találod?

 • "Speciális összetettségű tudás kell"
 • "Az ideális ember nem létezik, de..."
 • "Fél év alatt tudom betenni a rendszerbe"

Felmerült?

NEM ÉREK RÁ KIKÉPEZNI...

Olyan munkatársat keresel, aki a munkába állást követően szinte azonnal tud dolgozni? Nem terhelnéd cégedet további belsős tréningekkel?

 • "Nincs időnk belső továbbképzésekre"
 • "Túl drága ha magunknak képzünk"
 • "Ha belép, azonnal tudnia kell kezdeni"

Költségekről

A COVID 19 időtartama alatt az Online Marketing szakemberek toborzása szerződött céges partnereink számára a hallgatóink között FREE, azaz költségmentesen igénybe vehető. Jelenleg 2020 év végéig.

A hallgatók több féle szintű képzésen vehetnek részt. Általában: 1. Economy 2. Premium 3. Business. Ezen kívül több képzési kategóri létezik 30 000 Ft,-tól 250 000 Ft,-ig terjedően. Ezt a hallgató fizeti meg.

Az időtartamról

A COVID 19 időtartama általunk sem ismert, viszont a hatása igen. Jelenleg 2020.12.31.-ig számolunk a COVID 19 járvánnyal. Ha tovább tart - sajnos valószínű - akkor meghosszabbítjuk.

A Webbyskill-tól felvett hallgató képzését 1 éven keresztül költségmentesen végezzük, igény szerint szoros együttműködésben céges partnereinkkel. Ez időtartamban az új munkatárs fejlesztését a Webbyskill végzi.

Az Online Marketing képzésekről

A képzéseink listáját folyamatosan bővítjük. Mindig érdemes ellenőrizni, hogy milyen tudásokat tudunk adni a felvett munkatársnak. A legfontosabb hard skilleket oktatjuk elsőnek.