Képzéssel kapcsolatban: +36 (20) 3598326 [email protected] 09:30-18:00

Webbyskill képzések

...mert minek bejárni, ha nem muszáj..?

Elérhető tanfolyamok:

PPC Online Marketing képzés

Erős PPC fókuszú képzés, a marketing alapoktól, a Facebook és a Google Ads hirdetéseket részletesen, gyakorlatban áttekintve, egészen a magas szintű Analytics -ig.

    

309 000 Ft, - tól

Social Media manager képzés

Átfogó képzés. Facebook oldalkezelés és hirdetések, Instagram oldal kezelése, haladó szintig, TikTok hirdetései menedzsment tippek, mérések; élő előadásokkal.

    

264 000 Ft, - tól

Facebook hirdetés képzés

Átfogó képzés; a hirdetési és PPC piac egyik legfontosabb kommunikációs felületéről, a Facebook hirdetési megoldásáról, az elhelyezésekről, a formátumokról és a célközönségekről.

    

70 000 Ft, - tól

Google Ads hirdetés képzés

Ismerd meg a Google Ads (korábban AdWords) hirdetési megoldásait, a fiókbeállítástól, a kulcsszókutatáson keresztül, a cézáson át, az ütemezésig és az alapvető mérésekig.

    

70 000 Ft, - tól

Tiktok hirdetések képzés

A Tiktok, mint az egyik legfontosabb feltörekvő közösségi felület hirdetéseinek összefoglaló képzése, ami az elérhető összes megoldást bemutatja. A képzés csak a fizetett kommunikációs megoldásokat ismerteti részletesen.

    

65 000 Ft, - tól

Linkedin hirdetések képzés

A Linkedin, mint az egyik legfontosabb szakmai közösségi felület hirdetéseinek összefoglaló képzése, ami az elérhető összes megoldást bemutatja. A képzés csak a fizetett kommunikációs megoldásokat ismerteti részletesen.

    

65 000 Ft, - tól

Google Analytics 4 képzés

Google Analytics 4 képzés, (július 1 -től leálló Google Analytics UA kód helyett lesz kötelezően (!) bevezetve) részletes ismertető képzése. A két rendszer közötti különbségekről, a változásoktól kezdve, konverziók bemutatásáig, a funkciók ismertetése, és az ismétlő gyakorló feladatok.

    

80 000 Ft, - tól

Pinterest hirdetések képzés

A Pinterest, mint az egyik legfontosabb képmegosztó közösségi felület hirdetéseinek összefoglaló képzése, ami az elérhető összes megoldást bemutatja. A képzés csak a fizetett kommunikációs megoldásokat ismerteti részletesen.

    

65 000 Ft, - tól

Google Tagmanager képzés

A Google Tagmanager képzésünkön megtudhatod, hogyan használd a Tagmanagert, hogyan tudsz beállítani bonyolultabb méréseket a kódon keresztül.

    

70 000 Ft, - tól

Facebook oldal kezelése

Facebook (Meta) oldalainak üzleti célú kezelését példákon keresztül bemutató közösségi média képzés, mely az alap posztolásoktól indul és a kép, video és live megoldásokon, az üzleti működtetési rutinokig terjed.

    

65 000 Ft, - tól

Inbound marketing képzés

Ismerd meg az Inbound Marketing eszköztárát, a tartalom marketing alapjai jelentő részterületeket, mint az Automatizáció alapjai, eDM alapok, landing oldal alapok, lead nurturing és menedzsment logikáját.

    

65 000 Ft, - tól

CRM rendszerek képzés

A CRM az üzleti kommunikáció alapeszköze. Ismerete nélkül nincs rálátásunk a B2B kommunikáció folyamatára. Az alapoktól, a szemlélettől kezdve haladunk a legmodernebb eszközök működéséig.

    

144 000 Ft, - tól

eDM hírlevél marketing képzés

eDM, leegyszerűsítve a hírlevél marketing az egyik legjobban konvertáló kommunikációs eszköz. Mivel saját média, ezért nem szükséges médiaköltés az üzemeltetéséhez. Hatékony, jól működő megoldás forgalom terelésre.

    

65 000 Ft, - tól

Marketing automation képzés

A marketing folyamatok lehetnek egyszerűbbek, amit a Marketing Automation megoldásai nyújtanak. Amit lehet, azt érdemes átadni szoftvereknek, hogy azok automatikusan oldják meg, ne terheljék a marketing csapatot.

    

60 000 Ft, - tól

"Attila ritka jó előadó. Bonyolult fogalmakat es információkat tud átadni érthetően és szórakoztatóan. Beülni egy előadására nem csak tanulás, de szórakozás is. Ha igazán szeretnéd megérteni a szakmát es okosnak érezni magad akkor hallgasd meg Attila előadásait."

Bernardo M. CAFFE

Digital Strategist
"Attila - ez a fickó a hazai digitális marketing egyik reneszánsz embere. Művész és Tudós, aki gondolkodik, alkot, és cselekszik. Most eljött az ideje, hogy tanítson is."

Csaba KISS

Marketing Specialist I MBA
"Olyanok tanítanak itt, akik naponta űzik is a szakmát, és megmérettetnek a piacon. Nem egyszerűen nagy tudású és tapasztalt emberek, de azt pontosan tudják, hogyan kell ezt a tudást úgy átadni, hogy használni tud minél hamarabb és minél hatékonyabban."

Andrea KOVACS

CEO
"Azért jelentkeztem a Webbyskill PPC tanfolyamára, mert erős online jelenléttel bíró külföldi cég tulajdonosaként a hajamat téptem attól, hogy a cégem marketingese nem tudott sikeres kamányokat szervezni, míg a konkurenciám igen. Szerettem volna jobban rálátni erre a területre, hogy jobban értsem a problémákat illetve értsem és tudjam értékelni a marketing tanácsadók ajánlatait és munkáját. A tananyag részletes, jól összerakott, az oktatók kompetensek és kedvesek. Külön hasznosnak tartom a részletes marketing/branding/online kereskedelem részt a kurzus elején."

Júlia PAPP

Cégvezető
”A Webbyskilltől sokkal többet kaptam, mint amiről a képzés indulásakor álmodni mertem. Nem csupán olyan tudást szereztem, amit a gyakorlatban is könnyedén hasznosítani tudok, de segítségükkel rátaláltam egy olyan munkahelyre, ahol home officeban dolgozhatok abban, amiben mindig is szerettem volna: az online marketingben. Bátran ajánlom mindenkinek a Webbyskill képzéseit!”

Zsófia

Hallgató
"Mielőtt a Webbyskill-hez jelentkeztem volna, rengeteg időt töltöttem az információkereséssel. A legjobb oktatást kerestem, hiteles szakemberekkel, akik tudják, hogy mit tanítanak. Ezt itt megkaptam és kapom folyamatosan. Olyan Igazi Szakemberektől tanulhatok, akikre felnézek. A tananyagok elképesztően komplexek, szinte minden felmerülő kérdésre megkapjuk a választ anyagon belül. Minden lecke rendkívül részletesen ki van dolgozva. A gyakorlati feladatok élvezetesek és mivel a kezünk szinte vezetve van, nem is annyira bonyolultak. Az pedig már csak hab a tortán, hogy maximálisan odafigyelnek az igényeinkre és visszajelzéseinkre. Én már biztosan tudom, hogy jól választottam. "

Ingrid

Hallgató
"Mindig érdekelt a marketing világa. Manapság pedig már az oktatásban is szükségszerű az online marketing használata. A Webbyskill lényegretörő, rugalmas és hihetetlenül szakszerű képzése tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnének otthonosan mozogni ezen a területen. Bárkiből szakember lehet. Pedagógusként újra élvezem a tanulást! Szeretem a sok érdekes gyakorlati példát, melyek segítenek megérteni az elméletet. Megtaláltam a tökéletes megoldást!"

Lászlóné KUN

Pedagógus

Tanulj otthonról!

Tanulj velünk otthonodban, kényelmesen profiktól, és szerezz használható, gyakorlati tudást anélkül, hogy üzemanyagot kelljen elégetned, vagy be kellene költöznöd egy nagyvárosba. Maradj otthon és szerezz jól értékesíthetó szaktudást!

Dolgozz bárhonnan!

Ma már nem szükséges, hogy elköltözz onnan, ahol a családod lakik vagy onnan ahol élni szeretsz. Olyan új szakmát adhatunk neked, amit távmunkában is végezhetsz nemzetközi professzionalitással. Ne hagyd el a szülőfölded, dolgozz otthonról.

Segítünk munkát találni!

Segítünk a nálunk megszerzett tudás alapján új állást vagy új partnert találni. Olyan partnerekkel kapcsolunk csak össze, akinél lehetőséged van részben vagy egészben távmunkában, vagy home officeban dolgozni. Összekapcsolunk a szakma legjöbb cégeivel; a többi már rajtatok múlik.

Élhető, fenntartható hétköznapok

Véleményünk szerint nincs értelme naponta két órát buszozni vagy ülni a dugóban. Olyan szakmákat oktatunk, aminek a professzionális ellátásához nincs szükség mindennapi ingázáshoz, felesleges üzemanyagot égetni vagy elvesztegetni időt utazással.

Partnereink

A WEBBYSKILL PARTNEREI

Partnereink

A WEBBYSKILL PARTNEREI