Hívd Danit: +36 (30) 7481505 [email protected] H-Budapest 09:30-18:00

Webbyskill

Online céges továbbképzések

Motiváld alkalmazottaid és fejleszd tudásukat a Webbyskill segítségével!

Küldetésünk, hogy partnereink egy egyedi továbbképzési lehetőséget biztosíthassanak alkalmazottaik számára - mindezt online.

Célunk, hogy a legegyszerűbb módon nyújtsunk professzionális tudást alkalmazottaidnak - költséghatékonyan, átvállalva továbbképzésük feladatát. 

GÖRGESS LEFELÉ

Lépj velünk kapcsolatba!

Folyamatos fejlődés

Küldd hozzánk tanulni alkalmazottaidat- folyamatosan bővülő tudástárunk 100%-ban online tananyagokból áll, amelyek bejárás nélkül, bármikor elérhetőek. Alkalmazottad elvégezhet egy teljes képzést vagy ha kell, gyorsan utánanézhet egy ad-hoc kérdésnek, ami felmerült a napi munka kapcsán.

Szerethetőbb munkahelyek

Célunk, hogy olyan platformot teremtsünk, ami a fejlett technológia felhasználásával élhetőbb, szerethetőbb munkahelyeket tesz lehetővé. Az e-learning szolgáltatásunkkal olyan tudásanyaghoz biztosíthatsz hozzáférést munkatársaidnak, ami up-to-date tudást, új skilleket és háttértámogatást nyújt a mindennapi munkához.

Fix, tervezhető költségek

Fontosnak tartjuk, hogy jól tervezhető költségek mellett és elérhető áron biztosítsuk a hozzáférést az anyagainkhoz. Nincsenek rejtett költségek - a fix havidíjban annyi tananyagot és annyi videót nézhet meg munkatársad, amennyit csak szeretne - a saját időbeosztásához igazodva.

Képezd nálunk a csapatod!

E-LEARNING

Továbbképzés / E-learning hozzáférés

FREE (Covid 19 időtartamáig)
12 havi szerződéssel (40 000 Ft + Áfa)
100% online, bármikor elérhető képzések és mentoring
1 munkatársad elérheti a teljes tudástárunkat
továbbképzés már az onboarding fázisban is
képet kaphatsz munkatársad haladásáról és eredményeiről
költséghatékony juttatás a motiváció erősítésére
folyamatos online munkahelyi továbbképzés
éves hozzéférést biztosítunk az összes tananyagunkhoz

Toborzás / talent management

FREE (Covid 19 időtartamáig)
12 havi szerződéssel (50 000 Ft + Áfa)
hallgatóink között keresheted meg új munkatársaid
irányítsd a saját vállalatodhoz a legelkötelezettebb tehetségeket
nincs limit - bármennyi hallgatóval beszélhetsz, akár több embert is toborozhatsz egyszerre
kiszámítható, havidíjas szolgáltatás - nincs külön sikerdíj
egy éven keresztül bármikor visszaküldheted hozzánk továbbképzésre azokat, akiket nálunk tobotoztál
képet kaphatsz a jelentkezők vizsgaeredményeiről, illetve további tanulmányairól
éves hozzéférést biztosítunk az összes tananyagunkhoz
amíg nem vettél fel úl alkalmazottat, egy meglévő munkatársad hozzáférést kap a teljes tudástárunkhoz
javaslatot tehetsz, hogy milyen anyagokat oktassunk

Elérhető tanfolyamok:

Facebook hirdetés képzés

Átfogó képzés; a hirdetési és PPC piac egyik legfontosabb kommunikációs felületéről, a Facebook hirdetési megoldásáról, az elhelyezésekről, a formátumokról és a célközönségekről.

    

30 000 Ft, - tól

Google Ads hirdetés képzés

Ismerd meg a Google Ads (korábban AdWords) hirdetési megoldásait, a fiókbeállítástól, a kulcsszókutatáson keresztül, a cézáson át, az ütemezésig és az alapvető mérésekig.

    

30 000 Ft, - tól

Google Analytics alap képzés

A webes mérések alapja a Google Analytics, melyet megismerhetsz az alapmetrikákon keresztül, a forgalom forrásain át, a kampány elemzésen keresztül, az egyedi riportokig.

    

30 000 Ft, - tól

PPC online marketing képzés

A marketing alapoktól, az online marketingen át, a Facebook és a Google Ads hirdetéseket részletesen, gyakorlatban áttekintve, egészen az Analytics használatáig.

    

120 000 Ft, - tól

Inbound marketing képzés

Ismerd meg az Inbound Marketing eszköztárát, a tartalom marketing alapjai jelentő részterületeket, mint az Automatizáció alapjai, eDM alapok, landing oldal alapok, lead nurturing és menedzsment logikáját.

    

40 000 Ft, - tól

Google Tagmanager képzés

A Google Tagmanager képzésünkön megtudhatod, hogyan használd a Tagmanagert, hogyan tudsz beállítani bonyolultabb méréseket a kódon keresztül.

  

35 000 FT, - tól

Strategy & Analytics képzés

A marketing alapoktól, az online marketingen át, a Google Analytics részletesen, gyakorlatban áttekintve. Az egyszerű áttekintéstől, az összetett értékesítési folyamatok méréséig.

    

120 000 Ft, - tól

Performancia Marketing képzés

Az Adatvezérelt Marketing - Performancia Marketing kurzus, az alapvető A/B és multivariációs teszteléstől, az UML modellezésen át, a kommunikációs célú üzleti tervezésig.

    

170 000 Ft, - tól

LinkedIn marketing képzés

Ismerd meg a LinkedIn üzleti célú, organikus news feed kezelését, a LinkedIn hirdetések alapjait, Sponsored Mail-t, kiemelt posztokat, valamint a Sales Navigator gyakorlati kezelését.

    

120 000 Ft, - tól

Online marketing alapképzés

Digitális marketing alapozó képzés, mely a korszerű Marketing 360° áttekintésével kezdődik, majd az aktuális online marketing trendeket / eszközöket tekinti át, rövid, lényegretörő módon.

  

40 000 Ft, - tól

Social Media manager képzés

Facebook, Instagram oldal kezelése, LinkedIn newsfeed és Corporate Page kezelés, Pinterest alapismeretek, kezelési casek, időzítések, Social Media listening és konkurencia elemzés.

    

120 000 Ft, - tól

Hogyan működik?

Online képzéseinken keresztül

SEGÍTÜNK MUNKATÁRSAD TOVÁBBKÉPZÉSÉBEN

Online gyakorlati tanfolyamainkon munkatársaid új tudást szerezhetnek vagy bővíthetik meglévő ismereteiket online marketing, analitika, PPC és egyéb kommunikációs területeken.

Rólunk mondták

A Webbyskill egy egyedülálló szolgáltatást nyújt itthon. Az egyik legnagyobb hiányszakmában képez egyből bevethető szakembereket. Már mi is sikeresen rekrutáltunk a Webbynél végzett diákok közül! A szinvnalas szolgáltatásukat nem csak az odaadó kollégáik, hanem a kiváló tananyaguk is biztosítja. Mind tanulóknak, mind cégeknek jó szívvel ajánlom.

Czakó Előd

Managing Director

Megoldásaink

Partnereink

A WEBBYSKILL PARTNEREI