Képzések

...mert minek bejárni, ha nem muszáj...

Elérhető otthonról elvégezhető képzéseink

Olyan képzéseket nyújtunk, amiket online, akár otthonról is meg tudsz tanulni, a későbbiekben pedig lehetőséged van a szakmában úgy elhelyezkedni, hogy távmunkából is dolgozhass.

Szerezz új szakmát vagy bővítsd ismereteidet.

PPC képzés

A Google és a Facebook hirdetései

A marketing alapoktól, az online marketingen át, a Facebook és az AdWords hirdetéseket részletesen, gyakorlatban áttekintve, egészen az Analytics használatáig.

Strategy & Analytics képzés

Mindent a stratégiáról és az elemzésekről

A marketing alapoktól, az online marketingen át, a Google Analytics részletesen, gyakorlatban áttekintve. Az egyszerű áttekintéstől, a napi gyakorlaton át, az összetett értékesítői folyamatok méréséig.

Quality Manager képzés

Minőségbiztosítás az informatikában

A szoftver fejlesztési életciklusoktól, a tesztelési alapismereteken át a teszt menedzsment  módszertanokig. Az egyszerű áttekintéstől, a napi gyakorlaton át, az összetett minőségügyi mérésekig.

 

A Webbyskill és a képzések

webbyskill logo

„A Webbyskill egy online iskola, aminek a célja, hogy a fejlett technológia segítségével hiányszakmákra képezze át a jelentkezőket, vagy bővítse gyakorló szakemberek ismereteit – úgy, hogy akár partnereinknél el is tudsz helyezkedni.

Tanulj otthonról és dolgozz távmunkában.

Go Big and Go Home!”

Tanulj otthonról!

Tanulj velünk otthonodban, kényelmesen profiktól, és szerezz használható, gyakorlati tudást anélkül, hogy üzemanyagot kelljen elégetned, vagy be kellene költöznöd egy nagyvárosba. Maradj otthon és szerezz jól értékesíthetó szaktudást!

Dolgozz bárhonnan!

Ma már nem szükséges, hogy elköltözz onnan, ahol a családod lakik vagy onnan ahol élni szeretsz. Olyan új szakmát adhatunk neked, amit távmunkában is végezhetsz nemzetközi professzionalitással. Ne hagyd el a szülőfölded, dolgozz otthonról.

Segítünk munkát találni!

Segítünk a nálunk megszerzett tudás alapján új állást vagy új partnert találni. Olyan partnerekkel kapcsolunk csak össze, akinél lehetőséged van részben vagy egészben távmunkában, vagy home officeban dolgozni. Összekapcsolunk a szakma legjobb cégeivel; a többi már rajtatok múlik.

Élhető, fenntartható hétköznapok

Véleményünk szerint nincs értelme naponta két órát buszozni vagy ülni a dugóban. Olyan szakmákat oktatunk, aminek a professzionális ellátásához nincs szükség mindennapi ingázáshoz, felesleges üzemanyagot égetni vagy elvesztegetni időt utazással.