Nézem… nézem… És nem értem. Tovább gördülök, aztán visszamegyek. Még mindig kint van. INGYEN vevő… Megint megnézem. Megnézem ki rakta ki. És hogy tényleg ezt írta e.

Ezt írja: „Érdekel, hogy tudsz INGYEN vevőt szerezni?”

Marketing Szakértő

Ha ezt írja; hát ezt írja… Fogyasztottunk  ennél már rosszabb kontentet is. Sóhaj. Egyébként még mindig fent van. Legyint… Össze kéne szednünk magunkat. Ha ingyen is lehet, akkor nem is értem mit görcsölünk itt ezen; nem? Majd jön az INGYEN vevő. Magától…

Merthogy a vevő olyan, hogy csak úgy jön. Ki kell várni. Nekem már volt olyan kampányom, hogy nem költöttem semmire, és a végén nekem kellett elhessegetnem az egyre agresszívabbá váló fogyasztókat.
Aszondja ő likeolni akar és kosárba tenni… Hát mondom neki hogy itt te nem fogsz pubikám…

Az INGYEN kampányok a kedvenceim.

A semmiből aláhulló fogyasztóról álmodok. Néha egyessével jönnek, néha kiéhezett falkákban. Vásárolni akarnak… És semmi sem tudja megállítani őket.

Egyszer direkt elb@sztam a landinget. Direkt. Na és? De akkor is jöttek az INGYEN vevők. Aztán betettem még 14 idegesítő kérdést a vásárlás elé… De csak jöttek és jöttek. Bekértem a személyijük másolatát, az anyakönyvi kivonatukat sőt egy sötét délutánon egyszer meg a Buy gombot is levettem az oldalról. Itt ne kattingasson nekem… De csak jöttek és jöttek az INGYEN vásárlók.

Ha azt írtad, hogy a vevő ingyen van, akkor miért kell erre Facebook PPC hirdetést indítani?
Humor + nooffense + de azért mégis…

De velem nem csesznek ki – gondoltam – és lekapcsoltam az egesz kib@szott oldalt. Másnap kétszeres volt a konverziós ráta es nyolcszoros a kosárérték. Negyednapra felszámoltam a céget es harom hónapja nem szallitok ki semmit. De hallod… ezek csak jönnek és jönnek… INGYEN… Ki gondolta volna..?

Felhívtam a Google-t és a Facebookot. Mondtam Márknak, hogy hova tegyék ezt az ilyen-olyan, senkiházi, félre sikerült, nímand hirdetési rendszerüket, mert már tudom, hogy INGYEN is jönnek a vevők. A beszélgetés egy pontján megtört és beismerte, hogy hibáztak. Kínosan nevetgélt. Nem haragudtam rá; bárkivel megeshet… Azt mondta, hogy még egy kicsit próbálkoznak, aztan lehet, hogy lehúzzák a rolót. Elmagyaraztam neki, hogy ez megy ingyen is. Hallottam hogy közben jegyzetel…

Próbáld ki a Webbyskill képzéseit - ingyen
Próbáld ki ingyen a Webbyskill online marketing képzéseit és tanfolyamjait