Egy végzett résztvevő véleménye a PPC online marketing képzésről

Elköteleződni egy képzés mellett, ami időt, energiát és anyagi befektetést kíván olyan döntés, amit érdemes alaposan megrágni. A résztvevői interjúink azért készülnek, hogy az első kézből kapott információk alapján könnyebben el tudd dönteni, hogy vajon neked valók-e a Webbyskill képzései.

Olvasd el, hogy Setler Alex, online marketing szolgáltatóval tapasztalatait  Webbyskill PPC online marketing képzésről.

Setler Alex online marketing képzés hallgatói vélemény
Setler Alex résztvevő véleménye
 • Milyen előképzettséggel vágtál neki a képzésnek?
 • Sokáig esküvői DJ-ként dolgoztam, viszont rájöttem, hogy mint bármilyen másik vállalkozásnál a szakmai sikerhez itt is elengedhetetlen az online láthatóság és a marketing ismerete. Ezért fogtam bele a tanulásba.

  A Webbyskill képzése előtt már nézelődtem a témában, közben pedig teljesen beszippantott a 1digitális marketing világa.

 • Miért pont a Webbyskill mellett döntöttél?
 • Mindenképp olyan képzést szerettem volna, ami átfogó ismereteket ad, és fontos szempont volt az is, hogy önállóan online formában elvégezhető legyen.

  Ebben az időszakban azon is gondolkoztam, hogy talán egy ügynökségnél fogok elhelyezkedni, emiatt nagyon tetszett, hogy itt a munkakeresésben is támogatnak.

  Külön extraként könyveltem el, hogy államilag elismert tanúsítványt is kapok a képzésről.

 • Végül hogyhogy a saját vállalkozás mellett döntöttél?
 • Bár a Webbynél összekapcsoltak egy ügynökséggel, végül nem jutottunk megállapodásra. Ráadásul ekkor már éreztem, hogy mégsem szeretnék alkalmazottként dolgozni.

  Rájöttem, hogy sok olyan vállalkozó van, akinek szintén fontos lenne az online marketing jelenlét, de nem szeretne és nincs is ideje ezzel foglalkozni. Ezért lettem szabadúszó online marketinges, aki szolgáltató vállalkozóknak segít.
Próbáld ki a Webbyskill képzéseit - ingyen

 • A PPC képzés milyen előnyeit emelnéd ki?

 • A felsoroltakon kívül jó volt, hogy elismert szakértőktől tanulhattam, és hogy a képzés nagyon friss és naprakész anyagokat tartalmazott.

  Emellett tetszett a közvetlen kapcsolat, és hogy nagyon hamar választ kaptam a kérdéseimre.

  Az, hogy hivatalosan is PPC marketingessé váltam kellő magabiztosságot adott számomra, hogy bátrabban vágjak bele új projektekbe, és elkezdjek foglalkozni  a saját brandem építésével.

  Persze ehhez kellő motiváció is kellett. Bár a képzés nagyon jó alapokat adott, egy jó szakembernél elengedhetetlen a motiváció, hogy egyre jobbá váljon, és kövesse a legfrissebb tudnivalókat.

  Én mindig több forrásból próbálok tájékozódni, így például tapasztaltabb senior kollégáktól is vettem magánórákat.

 • Kinek ajánlanád a PPC marketing képzést?
 • Azoknak, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy online marketinggel foglalkozzanak.

  Fontosnak tartom kiemelni, hogy az időt és energiát mindenbe bele kell rakni. Semmilyen online tanfolyamtól nem válik valaki szakértővé, ehhez elengedhetetlen a belső motiváció és tanulásra való hajlandóság.

  A Webbyskill stabil és széleskörű tudás ad, ami teljesen kezdőként is jól követhető, mivel az alapoktól kezdve, lépésről lépésre vezeti be a hallgatókat az online marketing rejtelmeibe, ahonnan magabiztosan építkezhetnek tovább. Én nem vettem részt az online élő Bootcampeken, de úgy gondolom, remek lehetőség, hogy rendszeresen élőben is lehet kérdezni, és talán még gyakorlatiasabbá teszi a képzést.


Setler Alex, online marketing szolgáltató