Hívd Danit: +36 (30) 7481505 [email protected] H-Budapest 09:30-18:00

Betekintő online képzéseinkbe

Bárhonnan elvégezhető - a saját időbeosztásodban

  • Nézz bele az oktatási anyagainkba most 10 napig ingyen, kötelezettségek nélkül!
  • Minden modulból legalább 1 anyagot elérsz - összesen 11 videót nézhetsz meg
  • Próbáld ki, milyen velünk tanulni online, a magad ütemében 🙂

KIPRÓBÁLNÁD?

Jelentkezz és küldjük a belépőd!

Köszönjük!

Köszönjük, hogy a Webbyskillt választottad. 😊
Elküldtük neked megerősítő levelünket.
A megerősítést követően küldjük a belépéshez szükséges felhasználónevedet és jelszavadat.

Sajnos előfordulhat, hogy levelünk a “promóciók” boxba érkezik meg, ezért ne felejtsd el ott is megnézni! Ha kérdésed lenne,
írj nekünk bátran!

A Webbyskill csapata

Mindenképpen olvasd el!

Gyakorlat - nem csak elmélet

Ez egy gyakorlati képzés. A kurzuson mindent megmutatunk Neked, ami ahhoz kell, hogy egy PPC fókuszú online marketing kampányt jól tudj felépíteni és menedzselni. Nem csak elmagyarázzuk, de konkrét példákat felhozva rá is kérdezhetsz, hogy mit és hogyan lenne érdemes tenni az adott helyzetben. Akár élőben is. Megmutatjuk Neked, hogyan tudsz valamit megtenni, elmagyarázzuk az okát és akár egy élő kampányba is be tudsz kapcsolódni. - A cél, hogy akár önállóan is tudj dolgozni a befejezésekor.

Bárhonnan - bármikor részt vehetsz

Tudjuk, hogy nagyon kevés az időd. Tudjuk, azt is, hogy mennyire időrabló (és környezetszennyező) a mindennapi utazás. Lehet este, délután, munkaidőben, vagy amikor a gyerekek alszanak az az idősáv, amikor van egy fél vagy akár egy teljes órád, hogy fejleszd magad. Mi ehhez biztosítunk egy professzionális online tanulási környezetet, ahol bármikor és bárhonnan; a saját tempódban tudj felkészülni, tanulni vagy akár vizsgázni – mert minek bejárni, ha nem muszáj?

Szakértők magyar nyelven

Az összes előadásunk magyar nyelvű. Minden általunk előállított magyarázat, segédlet, jegyzet – legyen az hard vagy softskill – egyedileg a Ti igényetekre testre szabva készült el, felhasználva a magyar piac jellegzetességeit. A videók és a prezentációk tartalma az éppen aktuális Facebook, Google Ads, Google Analytics beállításokat tartalmazza, és csak azon idegen nyelvű tartalmakat használjuk fel, melyek aktualitásuk miatt még nem érhetők el még lefordítva – a kurzus tartalma szintén magyar.

Partnereink

A WEBBYSKILL PARTNEREI